Klanten

Patricia Hoefnagel

Patricia Hoefnagel heeft een praktijk voor counseling en coaching. Zij wilde graag een persoonlijke analyse van Saskia Verbruggen. Hier vertelt zij over haar ervaring…

Ik ben bij Saskia terecht gekomen doordat ik via een challenge een persoonlijke analyse had gewonnen. Van te voren moest ik online een en ander invullen waardoor deze persoonlijke analyse tot stand kwam.

Tijdens een warm onthaal op een prachtige locatie met lekkere verse gember thee, hebben we de analyse uitvoering besproken. Voor mij kwam hier uit dat ik een ‘menslievende verzorger’ ben waar ik me zeker in kan vinden. Het is niet voor niets dat ik een aantal jaar geleden mijn eigen praktijk in counseling, life & HSP coaching ben begonnen.

Saskia kwam op mij over als een fijn, warm en open persoon. Zij heeft enorme kennis in huis en ik weet zeker dat ik nog eens bij haar terugkom om een volgende fase in te gaan.

Marscha Lalaar

Ik heb een hele lange tijd niet aan het arbeidsproces kunnen deelnemen, enorm verrast dat ik in contact kwam met Saskia en het kappersvak, waar veel meer mogelijkheden zijn dan je zou verwachten….

Heel blij dat ik met Saskia in contact ben gekomen, doordat iemand een match zag en mij naar haar toe gestuurd heeft. Kappersvak heeft me altijd getrokken en Saskia zag in dat ik als kleurspecialist in alle facetten voor de klant en marketing/social media voor kapsalons interessant ben. Ik voel me heel erg op mijn plaats en het voelt ook niet als werk, wat betekent dat het bij me past. Het kost energie, maar het geeft ook energie. Dat het energie kost is logisch, want ik kom niet uit het vak. Dat het me energie geeft komt, omdat ik mogelijkheden voor mezelf zie en dat ik hierin oneindig kan groeien in de toekomst.

Wat een PRESTATIE!!!

Jill Davies

Ben je leergierig? En ben je bereid om hard te werken? Dan ben je bij Saskia aan het juiste adres…

Zij geeft mij de kans om bij Het VisieOn te werken voor mijn opleiding. Saskia wil graag haar enorme kennis aan andere mensen overbrengen. Niet alleen haar kennis over het kappersvak maar ook wat betreft mensenkennis, advies,- en verkoop gesprekken leer ik veel van haar. Ik krijg de ruimte om te leren en me te laten inspireren door haar manier van werken. Wat kan en doet Saskia niet? Vraag ik me wel eens af. De vele dingen die Saskia bereikt heeft zijn voor mij nog een droom. De manier waarop zij mij trainingen geeft maken mij zeker van mijn zaak. Zij laat mij inzien dat ik alles kan bereiken als ik maar in mezelf geloof en positief ben en blijf. Zij is nog steeds heel leergierig en wil haarzelf blijven ontwikkelen.

Diana Stevens de Vaan

Ik heb korte metten gemaakt met een aantal overtuigingen die mij bij mijn werk niet verder hielpen…

Ik beveel Saskia aan bij anderen, omdat ik ervan overtuigd ben dat je door met haar te werken je meer grip op jouw situatie krijgt en ook meer inzicht welke stappen je kunt gaan zetten. Saskia werkt heel gevoelsmatig en komt daardoor snel tot de kern.
Ik heb korte metten gemaakt met een aantal overtuigingen die mij bij mijn werk niet verder hielpen. Hierdoor weet ik nu wie mijn klant is en pas ik mijn marketing er precies op aan.
Wat ik ook vooral bij haar heb geleerd hoe ik mijn adviezen op de juiste manier kan overbrengen, zodat ik met overtuiging vanuit mijzelf en mijn eigen kracht klanten hiermee kan helpen, waardoor ik hier veel voldoening uithaal. Verkopen is voor veel kappers moeilijk maar als je weet hoe je het beste hier tegenaan kunt kijken, dan is het iets heel natuurlijks en normaal. Tenslotte hebben klanten recht op het goede advies!

Bianca van Rijn

Destijds ben ik zelf op een punt beland, dat ik zoekende was en behoefte had aan een bepaalde balans….

Ik ben bij Saskia in dienst gekomen naast mijn opleiding. Saskia kun je beschrijven als een gepassioneerde vakvrouw met vele kwaliteiten.
Naast mijn kappersopleiding ben ik veel getraind en gecoacht. Nadat Saskia haar salon in Beneden Leeuwen heeft overgedragen, omdat ze haar kwaliteiten elders ging voortzetten, heb ik het contact met Saskia onderhouden.
Destijds ben ik zelf op een punt beland, dat ik zoekende was en behoefte had aan een bepaalde balans.
Saskia heeft mij vanuit haar kennis, inzicht en ervaring verder op weg geholpen. De manier van doorvragen, verbanden leggen en handreikingen geven, heeft mij gebracht, daar waar ik nu sta.
Mijn ervaring is de prettige combinatie van spiegelend en sturend. Met dat laatste bedoel ik vooral dat Saskia niet alleen beschouwend en reflecterend is, maar ook doelgericht blijft. Saskia zie ik als een zeer professionele, persoonlijke en doelgerichte vakvrouw. En naast deze kwaliteiten, heeft ze ook een positieve invloed op een ieder.
Bij mij heeft het geresulteerd door de start van mijn eigen kapsalon aan huis. Een perfecte balans in een combinatie van een eigen zaak,
werkend in een organisatie op het gebied van kwaliteitszorg en mijn gezin.

Marij Roelen

We kwamen in gesprek met elkaar en Saskia voelde me feilloos aan…

Ik heb haar leren kennen tijdens een fotoshoot van Hairgraphics. We kwamen in gesprek met elkaar en Saskia voelde me feilloos aan. Ik wilde een andere weg in slaan, echter deze ging niet altijd in de juiste richting en niet altijd met de juiste focus. Saskia vertelde me dat zij juist op het punt stond om andere ondernemers / collegakappers haar kennis over te dragen en hen wilde begeleiden, die tegen bepaalde problemen aan liepen en niet weten hoe deze aan te pakken.
Ik realiseerde me dat ik in plaats van te stoeien met mijn doel voor ogen te houden, dat ook kon doen om onder begeleiding gerichte stappen te zetten in de verdere ontwikkeling van mijn bedrijf, zoals het opzetten van evenementen, omgaan met personeel, inzichten om nieuwe ideeën te ontwikkelen en deze dan ook daadwerkelijk te gaan uitvoeren.
Ik heb hierdoor veel meer structuur gekregen zowel zakelijk als privé, waardoor er meer rust is in mijzelf en ik ervaar dit als heel positief! Per keer bespreken we een probleem, waar ik tegenaan loop en vervolgens ga ik structureel met dit onderwerp aan de slag.
Op dit moment komen we 1x per maand bij elkaar. Saskia is iemand die mij hele duidelijke handvatten geeft waar ik mee aan de slag ga en daardoor krijg ik meer focus om mezelf verder te bewegen naar het doel, wat ik voor ogen heb.

Antoinette v.d. Hoogen

Saskia haalt het beste uit je!

Ondanks het feit dat ik al jaren zelfstandig werk, afwisselend met seizoenwerk als manager voor een groot bedrijf, besloot ik toch contact op te nemen met Saskia om te kijken of er nog verbetering mogelijk was. Dat was een van de beste besluiten die ik gemaakt heb en zeer zeker mijn tijd en moeite waard. Saskia liet mij zien dat ik mijn tijd veel beter in kon delen en dat het veel stress zou voorkomen als ik b.v. mijn tijd aan de computer voor het beantwoorden van mail e.d. zou beperken tot slechts 2x per dag. Wat een opluchting! Ik besteed nu veel minder tijd aan mails en krijg toch alles gedaan op een dag. Er zijn wel cliënten die even moesten wennen aan het feit dat ze niet meteen antwoord krijgen, maar nu ze weten dat ik altijd dezelfde dag reageer, zijn ze daar ook tevreden mee. En ik krijg veel meer gedaan! Ook leerde Saskia mij dat ik niet alle cliënten aan hoef te nemen; ik mag best wat selectiever zijn in het aannemen van mijn cliënten, vooral als er verwachtingen zijn waar ik liever niet aan voldoe, zoals voor een lagere prijs werken. Het is heerlijk om tijd over te hebben en toch hetzelfde of meer te verdienen!

Stan Lenssen

Saskia is kortom een gedreven ” bouwer”, waarvan veel te leren valt en met wie je geweldig leuk samenwerkt.

Saskia Verbruggen is al vele jaren een fijne zakelijke relatie van mij. Ik heb haar ooit ontmoet op een ondernemersevent en daarna meerdere keren met haar mogen werken.

Saskia is een onderneemster pur sang. Zij pakt kansen snel op, ze heeft lef, zet door, en weet aan nieuwe ideeën steeds een succesvolle draai te geven.

Wat ik bijzonder in Saskia waardeer, is haar hands-on mentaliteit: niet kletsen maar poetsen, en daarbij steeds je gezonde verstand inzetten. Dat heeft haar als onderneemster succesvolle bedrijven gebracht. Niet in de laatste plaats heeft ook haar grote creativiteit haar daarbij geholpen, net als haar gedrevenheid om tot op detailniveau voor kwaliteit te gaan.

Een andere sterke kant van Saskia is dat zij voortdurend zichzelf verbetert, haar kennis verrijkt en nieuwe vaardigheden opdoet. Zij weet die kennis en vaardigheden ook uitstekend in te zetten om anderen te helpen bij het bouwen aan hun bedrijf. Ik kan haar in die taak dan ook van harte aanbevelen.

Saskia is kortom een gedreven ‘bouwer’ waarvan veel te leren valt. Als je met haar in zee gaat zul je snel ontdekken dat zij een open, loyale en sympathieke persoon is die oprecht begaan is met haar klanten, en met wie je geweldig leuk samenwerkt.

Carolien Kuyper

Dankjewel Saskia voor deze liefdevolle spiegel 🙏🏼❤️
Het geeft mij een Powerboost om mijn gekozen weg nog meer glans te geven 💥✨

WoW, de spijker op zijn kop! 👊🏼

Wat een bijzonder cadeau! 😃
Recent heb ik een Powerboost analyse gewonnen bij Saskia. Geweldig dat het rapport echt op alle fronten klopt. Mijn sterke punten, waar ik nog regelmatig aan twijfel, werden bevestigd maar ook mijn valkuilen en uitdagingen.

Het rapport bekrachtigt dat ik het juiste beroep heb gekozen, anderen coachen en begeleiden om weer in beweging te komen. Letterlijk en figuurlijk! Mijn drijfveren zijn ‘Harmonie & Balans’. Hoe mooi is dat? Precies dat wat ik nastreef voor mijzelf maar ook mijn klanten. Harmonie en balans in een vitaal leven en hen te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling.

Fijn dat het rapport ook tips geeft hoe ik nog meer in balans kan komen en het beste uit mijzelf kan halen. Nog meer in mijn kracht te komen. Zichtbaarheid is er een van. Het rapport inspireerde mij om meteen actie te nemen dus heb ik me snel aangemeld voor de video training ‘Verbinden met video van Maria Slaman’. Ook hier komt verbinden weer terug.

Dankjewel Saskia voor deze liefdevolle spiegel 🙏🏼❤️
Het geeft mij een Powerboost om mijn gekozen weg nog meer glans te geven 💥✨

Liefs Carolien

Annie de W.

Al die jaren van onzekerheid en angst over hoe ik een carrièreswitch ging maken, dat hebben we er in vier sessies uit weten te halen…

Saskia heeft mijn trotse gevoel in mezelf weten te vergroten.  Ik ben op kwaltieiten gestuit, waarvan ik niet wist dat ik ze had. Hierdoor weet ik waar ik goed in ben en wie ik daarmee kan helpen.   We hebben de chaos aan goede ideeën en wensen in mijn hoofd een beetje weten te ordenen, waardoor het makkelijker was om de eerste stap te gaan zetten richting mijn dromen. Na de eerste sessie, werd ik ‘aangezet’. Ik heb na een dag verwerken direct mijn eerste ideeën in werking gezet. Heel veel heb ik opgeschreven en tussendoor ook gemaild naar Saskia. Ik genoot onwijs van het proces waar ik mezelf in had gedompeld. Voor mijn gevoel was ik er wel, maar ik heb nu richting.    Gelukkig had Saskia tijdens de eerste sessie voorgesteld om vier coaching sessies te nemen. Ik dacht er namelijk al na één keer te zijn, maar valkuilen die dieper lagen zijn tijdens de andere sessies naar boven gekomen. Uiteindelijk heb ik vier sessies met Saskia gehad en ik had gewild dat ik dat eerder had gedaan. Al die jaren dat ik zelf probeerde uit te zoeken waar mijn passie lag heeft Saskia in vier sessies eruit weten te halen en in werk weten te zetten. Of nou ja, ik doe het natuurlijk zelf, maar Saskia heeft mij ertoe aangezet ?  

Wat ik bijzonder fijn vond aan de coaching met Saskia is dat zij mij heeft laten inzien dat het vooral belangrijk is dat ik de dingen die ik wil bereiken op mijn eigen manier mag doen. Zij is echt iemand die je stimuleert om het beste in jezelf naar boven te halen en niet iemand die je probeert een kunstje aan te leren, waar je misschien bewezen succes mee kan halen, maar dat niet is wie je bent. Daardoor voelde ik mij na een gesprek met Saskia ook elke keer extra goed over mezelf, in wat ik kan en doe. Ik kreeg direct zin om er weer tegenaan te gaan.

Saskia wist mij op een hele positieve manier te coachen. Ik merkte af en toe dat zij woorden uit mij probeerde te trekken, die ik nodig had om weer een stap verder te komen. Op het moment dat het niet lukte om die woorden eruit te krijgen, ging zij het niet voor mij invullen. In plaats daarvan bewandelt zij gewoon een andere weg om zo toch op het punt te komen waar ik moest zijn.

Lieve Saskia , ik ben blij dat ik heb geleerd dat ik op mijn intuïtie  mag vertrouwen. Bedankt voor al je hulp en wijsheden en wat heb ik veel van je geleerd. Ondertussen ben ik privé en in mijn werk(bedrijf) een heel stuk verder. Daarnaast ben ik een ondernemersplan aan het schrijven voor voedingsadviezen..

Ik ben blij dat je op mijn pad bent gekomen.

GEWOON DOEN
Want als je aan de slag gaat met mij, ga je ervaren wat deze reis met je doet.
Nodig mij uit en ik reis een tijdje met je mee.
Vraag een GRATIS gesprek aan over hoe coaching jou kan helpen.