Ik zou het zo weer doen…

Als 18 jarige ben ik begonnen met ondernemen. Waarom?
Ja, zeg het maar. Ik vond het wel spannend maar ook vanzelfsprekend, wat kon me gebeuren? Ik had 3 weken ergens gewerkt en vond dat het veel anders kon en ik kon het dan zelf doen op mijn manier.
Nu zie ik juist veel jonge ondernemers en het lijkt nu heel normaal. Er zijn er zelfs die nog op de middelbare school zitten en al voor zichzelf beginnen. Het mooie ervan is ik werk zelfs samen met een 15-jarige ondernemer!

Daarnaast zie je veel ouderen kampen met wat ze nog willen. Of juist geen plezier meer hebben in hun werk maar bang zijn om de controle te verliezen, wanneer ze gaan veranderen en angst voor het onbekende hebben en net die stap niet durven te zetten.
Altijd sterk geweest en veel levenservaring hebben. Aandacht voor anderen en iedereen ontzorgen. Altijd voor de ander zorgen maar zorg je wel goed voor jezelf?

Onzekerheid ontstaat.
Te weinig zelfvertrouwen.
Bedenken dat iedereen alles beter kan.
Zich verstoppen.
Klein houden.
Niet de angsten durven omarmen.
Eigenlijk niet er dwars doorheen durven gaan..

Maar wat kan er nou tenslotte gebeuren?

Door mee te doen met :
Kleur, impact en in balans
Trigger jezelf en kom je positief in beweging.
We gaan praktisch aan de slag en op een duidelijke en concrete manier. Je krijgt handvatten mee. En positiviteit en motivatie is de kern van deze dag!

Gun het jezelf en zorg dat je erbij bent.

Inschrijven kan tot 31-03-2020.

https://www.kappersalert.nl/4-4-2020-masterclass-kleurgevoel-impact-in-balans/

Geef een reactie